Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1925
Oppervlakte
111 m²
Perceel
368 m²
Kamers
7
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Charmant en bouwkundig goed onderhouden vrijstaand woonhuis (bouwjaar omstreeks 1925) met fraai aangelegde zonnige tuin en garage gelegen aan een zéér populaire laan in Driebergen-Rijsenburg met het bos op slechts een paar minuten loopafstand.
De woning, die gemoderniseerd dient te worden, biedt uitstekende uitbouw-mogelijkheden op de begane grond en beschikt over een volop privacy biedende zij- en achtertuin. Kortom, een heerlijk huis op een fantastische plek, dat helemaal naar eigen smaak en inzicht gemoderniseerd en uitgebreid kan worden.

De Oosterdwarslaan is een prachtige laan aan de noordkant van Driebergen. Het heeft een leuke variëteit aan bebouwing en het gezellige centrum met een uitgebreid winkel- en horeca aanbod, scholen, kinderopvang en uitvalswegen zijn allemaal op zeer korte afstand van de woning gelegen. Doordat de Oosterdwarslaan vrijwel uitsluitend bestemmingsverkeer heeft is de laan zeer rustig en uitermate kindvriendelijk.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand is het NS-station Driebergen-Zeist met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Tuin
De achtertuin is op het oosten gelegen en biedt door de diepte (ruim 15 meter) en openheid een uitstekende bezonning en veel privacy. De tuin is fraai aangelegd.

Garage
Naast de woning bevindt zich een vrijstaand stenen garage met daar achter nog een tuinberging.

Indeling
Zij-entree, hal met toilet en trapopgang. Toegang tot de sfeervolle L-vormige woonkamer en suite met erker aan de voorzijde en suitedeuren naar de achterkamer. In de achterkamer is een deur naar de tuin. Zowel de voor- als achterkamer beschikt nog over de authentieke marmeren schouwpartij. De keuken is vanuit de gang bereikbaar en is ruim qua formaat. Achter de keuken is een kleine bijkeuken met de cv-opstelling en een deur naar de achtertuin en de garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich in totaal drie slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer aan de achterzijde een vaste wastafel heeft. Het is prima mogelijk om de kleinste slaapkamer op te offeren voor een badkamer. De huidige badkamer is beperkt qua afmeting en heeft een douche en een wastafel. Een separaat toilet bevindt zich op de overloop van waar af ook een balkon bereikbaar is.

De tweede verdieping biedt momenteel een tweetal kleine zolderkamers die eenvoudig kunnen worden vergroot door het plaatsen van een dakkapel.

Afmetingen
Perceelgrootte 368 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 111 m²
Gebruiksoppervlakte garage 18 m²
Inhoud woning 407 m³

Alle maten zijn gemeten conform de NEN2580 meetvoorschriften. Een meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• de woning is omstreeks 1925 gebouwd
• modernisering heeft de laatste jaren niet plaatsgevonden. Wel verkeert de woning bouwkundig in een goede staat van onderhoud;
• de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas, voorzetramen en dakisolatie;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel (Atag) uit 2013;
• de woning heeft op de begane grond goede vergunningsvrije uitbreidingsmogelijkheden;
• de slaapkamers op zolder kunnen worden vergroot door plaatsing van een dakkapel;
• in de op te maken koopovereenkomst zal een zogenaamde ‘ouderdoms-clausule’ en ‘niet zelfbewoningsclausule’ worden opgenomen;
• oplevering kan op korte termijn.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Een uitgebreide verkoopbrochure met plattegronden van de woning kunt u op onze website downloaden. Neemt u voor een vrijblijvende bezichtiging contact op met ons kantoor.

Afspraak maken